HCA gecertificeerd

Wenst u de beste dienstverlening voor uw kind? Voor een vakkundige en doelgerichte behandeling bent u dan ook het juiste adres bij ons. Onze logopedisten zijn HCA gecertificeerd en dit kwaliteitszegel biedt u zekerheid op het gebied van communicatie, in de breedste zin van het woord. Vaak denkt men dat logopedie kinderen uitsluitend kan helpen wanneer er spraakproblemen optreden. In de praktijk gaat het echter veel breder dan dat. Adviserende gesprekken, preventieve behandelingen en professionele begeleiding is het minste wat u verwachten kunt van een logopedist die HCA gecertificeerd is.

HCA-gecertificeerd

Waarom is het nu van belang dat wij HCA gecertificeerd zijn? Omdat het een kwaliteitsgarantie aan de eindgebruiker biedt! HealtCare Audition (HCA) is sinds 2005 actief is op de paramedische markt. Hierbij voert HCA op geregelde basis audits uit bij ondernemingen die daarom vragen en een certificaat val goede werking wensen. In 2013 is dan ook de vrijwillige kwaliteitstoets logopedie tot stand gebracht. De kwaliteitstoets gaat het hele proces van de logopedie na, van intake tot afwerking, en wordt uitgevoerd door twee erkende auditoren. Op basis hiervan wordt al dan niet een certificaat uitgedeeld. Wij kunnen u dan ook met trots melden dat Logopedie Direct HCA gecertificeerd is.

Wat mag u verwachten van Logopedie Direct?

Logopedie Direct is een goede keuze in de meest uiteenlopende gevallen. Voor klachten als stotteren en afwijkende mondgewoonten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hyperventilatie, slikstoornissen en diverse andere problemen betreffende taal en spraak kunnen perfect behandeld worden. Als toemaatje is onze zorg direct toegankelijk, dit wil zoveel zeggen als dat er geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig is om een afspraak vast te leggen. Combineer dat met het feit dat Logopedie Direct HCA gecertificeerd is en u begrijpt dat wij een goede keuze zijn.

Een gevolg heeft een oorzaak

Klachten en problemen hebben een oorzaak. Van ons mag u verwachten dat wij een doelgerichte behandeling opstarten om deze oorzaak te bepalen en uiteraard te verhelpen. Wanneer een complete oplossing niet mogelijk is doen wij onze uiterste best zo veel mogelijk verlichting te bereiken. Klachten zijn er dan ook om opgelost te worden. Dat is onze belofte als een logopedie-praktijk die HCA gecertificeerd is.