Logopedie Nijmegen? Logopedie Direct in deze regio.

Logopedie Nijmegen

Logopedie in Nijmegen

Bent u op zoek naar logopedie in Nijmegen? Wij hebben verschillende praktijken in NIjmegen en omgeving waar u terecht kunt voor een persoonlijke behandeling. Voor goede en gekwalificeerde zorgprofessionals zit u bij ons helemaal goed. Bij ons staat kennis en ervaring centraal waarbij wij uitgaan van uw hulpvraag.

Door onze diverse specialisten kunnen wij u of uw kind op ieder gebied de juist hulp bieden. Dus bent u op zoek naar een logopediepraktijk in Nijmegen of Lent? Wij staan voor u klaar. Uiteraard kunt u onze logopediepraktijken ook goed bereiken vanuit Nijmegen Lindenholt of Nijmegen Dukenburg.

Wist u dat Logopedie 100% wordt vergoed door de zorgverzekeraar?

Maak direct gebruik van de mogelijkheden!

Logopedie wordt vergoed door de zorgverzekeraar

Maak een afspraak en wij regelen de rest!

Maak vrijblijvend een afspraak

Gekwalificeerde logopedie in Nijmegen

Om de beste hulp te kunnen bieden werken wij met de beste logopedisten in Nijmegen. Uiteraard zijn zij allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Door cursussen en scholing zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook zijn de logopedisten ingeschreven in het BIG register. Zo bieden wij de beste zorg op het gebied van logopedie in Nijmegen, Lent en omgeving.

Behandelgebieden logopedie Nijmegen

Veel mensen denken dat logopedie alleen betrekking heeft op spraak. Maar niets is minder waar. Bij onze ervaren logopedisten in Nijmegen kunt u terecht voor hulp op allerlei gebieden. Wij helpen u bijvoorbeeld als uw baby moeite heeft met drinken uit de fles. Of als u na een herseninfarct hulp nodig heeft.

  • Afasie en dysartrie, problematiek bij beroerte of hersenletsel
  • Afwijkende mondgewoonten
  • Hyperventilatie
  • Preverbale logopedie: Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen
  • Taal
  • Spraak
  • Spraakafzien bij slechthorendheid
  • Stem
  • Stotteren
  • Slikstoornissen

Onze behandelingen

De logopedie behandeling in onze praktijken in Nijmegen en omgeving worden afgestemd op u als persoon. Voor ons is iedereen uniek en daarom werken wij uitsluitend met een passende en persoonlijk behandelplan. Wij kijken naar uw klachten en problemen en behandelen vanuit een persoonlijke benadering. Zo werken wij doeltreffend en effectief. De last die u ervaart proberen wij te reduceren. Zo helpen wij al onze cliënten op het gebied van communicatie.

Logopedie op maat in Nijmegen

Zoekt u een logopediepraktijk in Nijmegen voor uw kind? Wij helpen kinderen met veel verschillende problemen en vragen. Van zuigelingen die problemen hebben met de fles tot kinderen met een mondafwijking of problemen met gehoor, lezen of taal. Onze logopediepraktijk in Nijmegen heeft kwalitatieve zorg voorop staan. Daarom werken wij met logopedie op maat in Nijmegen. Hier staat u of uw kind bij ons centraal en is uw vraag ons uitgangspunt. Met een passende behandeling bieden wij uw kind de specialistische en persoonlijke hulp die het nodig heeft.

Logopediepraktijk in Nijmegen

Iedereen is uniek en daarom zijn ook alle problemen en klachten uniek en persoonlijk. Wij geven als logopedisten in Nijmegen passende behandelingen om u zo de juiste hulp te bieden. Uiteraard staat ook de kwaliteit van de zorg centraal en daarom zijn onze logopedisten in NIjmegen allemaal lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Ook zijn zij BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister van paramedici. Logopedisten zijn er om ondersteuning te bieden op het gebied van taal, spraak, gehoor, communicatie en stem. Daarom zijn de mogelijkheden en behandelingen enorm divers en zijn onze specialisten breed inzetbaar.

Kosten logopedie Nijmegen

Omdat logopedie een paramedische zorg is wordt het in bijna alle gevallen gedekt door de basisverzekering. Wij hebben met alle verzekeraars contracten om het u gemakkelijk te maken. Zoekt u een goede logopediepraktijk in Nijmegen en omgeving? Maak dan snel een afspraak met een van onze erkende logopedisten via info@logopedie-direct.nl of bel ons op 06 54 32 77 26.

Wanneer is logopedie nodig?

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. Logopedie kent vele specialisaties en behandelgebieden. De logopedisten werkzaam in de praktijken zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door deelname aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Waar ik voor al mijn logopedie vragen terecht?

Wilt u de stap zetten met logopedie, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt.

Heb ik voor logopedie een verwijzing nodig?

Logopedie Direct werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de pagina logopedie zonder verwijzing. U kunt dus direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Kijk in het vestigingenoverzicht of maak online een afspraak.

Logopedie Nijmegen, medewerkers

Logopedie Direct heeft de Logopediepraktijk Roost Hermsen overgenomen. Voor de cliënten die onder behandeling stonden bij de praktijken van Logopedie Roost Hermsen is er eigenlijk niet zoveel veranderd: ook de medewerkers zijn overgegaan naar Logopedie Direct. Goed nieuws voor alle betrokkenen: het werk en kennisgebied van de logopediepraktijken van Logopedie Direct wordt hiermee groter en beter!

De vestigingen van Logopedie Direct in de regio nijmegen

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid