Direct toegankelijke logopedie Deventer

Logopedie Direct staat voor logopedie op maat op diverse locaties, onder andere in Deventer (locatie De Kei). In onze praktijk in Deventer kunt u terecht voor direct toegankelijke logopedie. Een verwijsbrief is in principe niet nodig, u kunt bij ons meteen een afspraak maken.

Gevestigd in Kei13

Logopedie Direct Deventer is gevestigd in Kei13, het kindercentrum in de wijk Keizerslanden. Naast onze praktijk bevinden zich onder meer ook basisschool de Flint en Montessorischool de KEIzer in dit pand. Kei13 is een fijne plek waar ouders en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Als u voor de eerste keer gebruikt maakt van onze direct toegankelijke logopedie, dan zult u deze prettige sfeer onmiddellijk herkennen.

Logopedie in Deventer

Thuis in alle behandelgebieden

De bij Logopedie Direct Deventer werkzame logopedisten begeleiden een ieder die een hulpvraag heeft met betrekking tot communicatie in de brede zin van het woord. We zijn allround opgeleid en thuis in alle logopedische behandelgebieden. Hierbij kunt u denken aan taal, spraak, stem, stotteren, hyperventilatie et cetera. Op al deze terreinen kunt u bij ons terecht voor direct toegankelijke logopedie.

Direct toegankelijke logopedie

Of het nu gaat om een afspraak voor uzelf of voor uw kind, logopedische zorg is tegenwoordig rechtstreeks toegankelijk. Dus als de school van uw kind bijvoorbeeld heeft aangegeven dat logopedie wellicht wenselijk is, hoeft u niet eerst een verwijzing van uw huisarts te regelen. Als u dat wilt, kunt u direct een afspraak met ons maken. Tijdens een eerste afspraak gaat de behandeling niet meteen van start. We kijken eerst wat precies uw hulpvraag is, zodat u zeker weet of u baat zult hebben bij de behandeling.

Alle vestigingen van Logopedie Direct bieden u direct toegankelijke logopedie. Bekijk onze logopedie vestigingen

Ook thuis aan de slag

Als de genoemde screening duidelijk maakt dat logopedie een goede keuze is, maakt u steeds een nieuwe afspraak. Uw bezoeken aan ons duren ten hoogste een half uur. Als de behandeling eenmaal is gestart, krijgt u ter plekke de nodige adviezen. Daarnaast geven wij u opdrachten mee waar u thuis mee aan de slag kunt. Doordat wij direct toegankelijke logopedie bieden, kunnen wij samen met u snel en effectief aan de slag met uw hulpvraag!

Maak een afspraak

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Direct toegankelijke logopedie Deventer