Logopedie voor uw Kind

In de jeugd wordt op alle denkbare fronten de basis gelegd voor het latere leven. Dit geldt ook op het vlak van de communicatie. Lijkt de communicatie van uw kind op een bepaalde manier een punt van zorg te zijn, dan is het aan te raden daar snel actie op te ondernemen. Als het gaat om logopedie voor een kind kunt u niet snel genoeg op zoek gaan naar een deskundige logopedist.

Logopedie maakt het verschil

Misschien heeft de school van uw kind aangegeven dat logopedie wellicht een optie kan zijn om geconstateerde communicatieknelpunten aan te pakken. Het is ook mogelijk dat u zelf bepaalde problemen bij uw kind onderkent met betrekking tot bijvoorbeeld taal, spraak of stotteren. Logopedie voor een kind kan in een kort tijdsbestek een groot verschil maken. Kinderen staan doorgaans open voor alles wat hen wordt aangeboden en door tijdig hulp te zoeken, kunt u voorkomen dat een bepaalde problematiek een hardnekkiger karakter krijgt.

Logopedie voor uw kind

Uw kind in professionele handen

Als u logopedie voor een kind overweegt, is het uiteraard van belang dat u kiest voor een betrouwbare logopediepraktijk. Bij Logopedie Direct bent u wat dit betreft aan het juiste adres. Alle bij deze groep aangesloten logopedisten zijn gedegen opgeleid, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF). Daarnaast zorgen de Logopedie Direct-medewerkers ervoor dat hun kennis actueel blijft door deel te nemen aan samenwerkingsverbanden, werkgroepen en kwaliteitskringen. Dit geeft u de zekerheid dat u uw kind toevertrouwt aan een professional.

In de woonomgeving van uw kind

Wilt u de stap zetten naar logopedie voor een kind, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt. Voor een logopediebehandeling heeft u geen verwijzing nodig; u kunt vandaag nog een afspraak met ons maken, zodat de behandeling van uw kind snel kan starten!

Maak een afspraak

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

logopedie-met-letters