Logopedist Deventer

Als u bepaalde problemen ervaart op het gebied van communicatie dan kunt u mogelijk baat hebben bij logopedie. Hebt u eenmaal besloten dat u op zoek wilt naar een logopedist, dan is het vanzelfsprekend het prettigst als u daarvoor terecht kunt in uw eigen woonomgeving. Woont u in Deventer, dan is Logopedie Direct Deventer voor u de snelste weg naar de aanpak van uw communicatieprobleem!

Logopedie dichtbij huis

Als u een logopedist in Deventer zoekt, dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Logopedie Direct. Wij hebben vestigingen op verschillende locaties in het oosten van het land, waaronder Deventer. Als u een afspraak maakt met deze logopedist in Deventer, dan gaat u naar onze praktijk in kindercentrum Kei13. Dit verzamelgebouw bevindt zich in de Deventer wijk Keizerslanden. Naast onze logopediepraktijk zijn in dit pand ook diverse scholen gevestigd, waaronder Montessorischool de KEIzer en basisschool de Flint. Onze praktijk telt momenteel twee logopedisten, waaronder Busra Çekiç, die zowel de Nederlandse als de Turkse taal beheerst.

Logopedie in Deventer

Kwaliteit gegarandeerd

In onze praktijk werken wij met cliënten van alle leeftijden aan uiteenlopende problemen met betrekking tot communicatie in de breedste zin van het woord. Om welk logopedisch behandelgebied het ook gaat, als uw logopedist in Deventer hebben wij er ervaring mee. Wij hebben dan ook een gedegen opleiding gevolgd en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF). Ook zijn wij BIG- geregistreerd. Tot slot werken wij continu aan onze vakkennis door deel te nemen aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen. Kiest u voor een logopedist in Deventer van Logopedie Direct, dan is kwaliteit dus verzekerd!

Wilt u direct een afspraak maken?

Als u vermoedt dat u (of een van uw kinderen) baat kan hebben bij onze dienstverlening, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Een verwijzing van de huisarts of een andere specialist is dus niet noodzakelijk. Tijdens een eerste afspraak, de ‘screening’, bekijken we of logopedie een antwoord kan zijn op uw hulpvraag. Als we deze vraag bevestigend kunnen beantwoorden, dan kunt u een eerste ‘echte’ afspraak maken zodat uw behandeling bij de logopedist in Deventer kan beginnen. Zo kunt u, met behulp van onze adviezen en het ‘huiswerk’ dat u meekrijgt, uw communicatieprobleem snel aanpakken.

Of klik op 1 van de 2 vestigingen voor meer informatie.

logopedie-deventer