Christa te Winkel MSc

25 jaar geleden (1992) voltooide ik de opleiding logopedie. Na gewerkt te hebben binnen het speciaal onderwijs (ZMLK), ben ik in 2001 gestart als zelfstandig logopedist in de Praktijk voor Logopedie in Groot Driene.

Inmiddels is de praktijk gegroeid, en heten we nu Logopedie Direct.

Naast logopedist ben ik sinds 2014 werkzaam als auditor voor HCA (Health Care Auditing); was ik tot 2016 hogeschooldocent afstudeerfase in Groningen (Hanze hogeschool); ben ik accrediteur (vakinhoudelijk) voor stichting ADAP.

Specialisaties:

Preverbale Logopedie:

Sinds 2007 sta ik ingeschreven in het register van preverbaal logopedisten; heb diverse na- en bijscholingen op het gebied van preverbale logopedie gevolgd .

Klinische Linguïstiek:

In 2006 studeerde ik af in de Logopediewetenschap aan de Universiteit Utrecht, met keuzevak “kwaliteit van zorg” en als specialisatie taalstoornissen. Ik ben lid van de Vereniging voor Klinische Linguïstiek.

Hanen Ouderprogramma:

Logopedie Direct organiseert samen met LogopediePlus de Hanen oudercursus, voor meer informatie en aanmelding: www.logopedieplus.nl.

U kunt ook in Nijmegen terecht voor de Hane oudercursus. Voor meer informatie kunt u meer contact opnemen met tineke@logopedie-direct.nl

Dyslexie:

Sinds 2012 ben ik dyslexiespecialist. Logopedie Direct werkt samen met Berkel-B (www.berkel-b.nl). Ik behandel kinderen met ernstig enkelvoudige dyslexie via de vergoede regeling.

Christa te Winkel MSc

Christa te Winkel

Eigenaar/Logopedist, MSc