Daphne Kamphuis

Mijn naam is Daphne Kamphuis. In februari 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sinds mei 2019 en ik werkzaam bij Logopedie Direct op de locaties Helmerhoek en Stadsveld.

Tijdens mijn studie en vorige baan als logopedist heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Zo heb ik veel gewerkt met kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Tijdens de opleiding heb ik de minor Neurorevalidatie gevolgd en vervolgens stage gelopen in een verpleeghuis, waardoor ik ook kennis heb mogen maken met deze doelgroep.

Wat ik vooral erg leuk vind aan mijn werk is dat de doelgroep zo gevarieerd is. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij te blijven bij alle ontwikkelingen die zich in het vak afspelen. Ik wil mijzelf ook graag blijven ontwikkelen als logopedist, dit doe ik door bij- en nascholing te volgen. Zo heb ik in november 2018 de cursus ‘Lees- en spellingsspecialist’ afgerond. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Ook ben ik aangesloten bij een kwaliteitskring om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere logopedisten.

Daphne Kamphuis