Evelien te Winkel

In 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan bij logopedie direct. Sinds januari 2022 werk ik ook als praktijkmanager in de regio Emmen.

(SO) onderwijs en vrije vestigingen

Je kunt mij vinden op verschillende scholen: SO het Reliëf in Enschede, SO de Aventurijn en SBO de Toermalijn in Emmen. Hier zie ik regelmatig kinderen met gedrags- of psychische problemen, naast hun spraak-/taalprobleem.

Ook kun je mij vinden op RKBS de Brummelbos in Erica en werk ik in de praktijk op locaties in Hengelo, Emmen en Erica. Hier komen cliënten bij mij met verschillende problemen, zoals problemen in de communicatie, afwijkende mondgewoonten of eet- en drinkproblemen.

Onderzoek en behandeling

De afgelopen jaren heb ik veel onderzoek- en behandelervaring opgedaan op het gebied van o.a. spraak- en taalproblemen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd zoals Metaphon, Hodson en Paden en PROMPT. Plezier vind ik erg belangrijk tijdens de behandeling. Ik ben van mening dat als je iets met plezier doet, het geleerde sneller beklijft.

preverbaal logopedist

In oktober 2021 heb ik de cursus eet-en drink problemen bij jonge kinderen I afgerond. Sindsdien behandel ik ook baby’s en jonge kinderen met eet- en drink problemen en begeleid ik ouders/verzorgers hierin.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Ik ben leergierig ingesteld en wil mij graag blijven ontwikkelen. Ik ben aangesloten bij een kwaliteitskring en zal cursussen blijven volgen. Tevens ben ik aangesloten bij de NVLF en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Evelien te Winkel