Iris Hammink

Mijn naam is Iris Hammink. In januari 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Chr. Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik heb na mijn opleiding bij twee verschillende praktijken gewerkt en ben sinds augustus 2019 werkzaam bij Logopedie Direct. U kunt mij vinden op de locatie Gendt.

Taal-/spraakproblematiek

Tijdens mijn opleiding heb ik bij twee verschillende stages ervaring opgedaan bij kinderen met taal-en/of spraakproblemen. Vervolgens heb ik meer ervaring opgedaan in deze problematiek door werkzaam te zijn binnen verschillende praktijken. Ik heb kinderen behandeld van de leeftijd 2;6 tot 16 jaar.

Gehoor en Nederlandse gebarentaal

In het derde jaar heb ik de minor Logopedie en Audiologie gevolgd aan de Chr. Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens deze minor heb ik veel geleerd over de anatomie en fysiologie van het oor. Ook heb ik tijdens deze minor een korte cursus Nederlandse gebarentaal (Ngt) gevolgd.

Oefening en spel

Ik werk graag met kinderen, vind het een leuke uitdaging om door middel van oefening en spel uit te zoeken hoe ik een kind het beste kan helpen zodat zij zich weer beter kunnen redden in het dagelijkse leven. In de behandeling houd ik van structuur en overzicht: dit zorgt voor een goede leeromgeving voor kinderen.

Blijven ontwikkelen

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie
(NVLF) en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkeling om goede zorg te kunnen leveren. Dit doe ik door bij-/en nascholingen te volgen en door werkervaring op te bouwen. Ook neem ik deel aan een kwaliteitskring om kennis en ervaring met collega”s te delen.

Iris Hammink