Iris Reurink

Mijn naam is Iris Reurink en sinds 2018 mag ik mij met trots logopedist noemen. Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool en gelijk na het behalen van mijn diploma aan de slag gegaan in de praktijk. In 2018 ben ik begonnen bij een logopediepraktijk in onder anderen Coevorden en Dalerpeel. Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Logopedie Direct op verschillende locaties in Hengelo en Enschede.  

Ervaring met zeer moeilijk lerende kinderen

Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen in een praktijk en op het speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Tijdens mijn stages heb ik vooral geleerd om het kind centraal te stellen en aan te sluiten bij de belevingswereld. Elk kind is anders en ontwikkelt zich op zijn eigen niveau. Al vanaf mijn stages werk ik vooral met kinderen in de leeftijdscategorie van 2,5 jaar tot 12 jaar. Ik zie kinderen met verschillende hulpvragen. Het varieert van articulatie tot taal en van leren lezen tot het goed leren slikken.

Bijscholing OMFT en taaltherapie

Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. Zo heb ik in 2018 de cursus OMFT en in oktober 2020 de cursus ‘Communicatieve Taaltherapie bij kinderen met een taalniveau van 2-6 jaar’ afgerond. De kennis die ik heb opgedaan tijdens deze cursussen heb ik vervolgens meteen toe kunnen passen in de praktijk.

Hopelijk tot snel in de praktijk!

Eline Bruggeman