Tineke Cobussen

Mijn naam is Tineke Cobussen en ik ben sinds 2004 afgestudeerd als logopedist en sinds 2005 met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Ik ben allround logopedist en praktijkmanager voor de regio Nijmegen. Ik werk in de praktijken in Lent en Nijmegen en behandel zo nodig ook aan huis. Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van communicatie- en kauw- en slikproblematiek bij neurologische aandoeningen binnen de praktijk.

Taal is echt mijn ding” en daar heb ik mijn beroep van gemaakt. Eén van de belangrijkste dingen in het leven voor jong en oud is communicatie. Hoe mooi is het als je als logopedist je best mag doen om mensen hiermee te helpen en ze met een glimlach weer de deur uit te zien gaan?! Daar haal ik mijn voldoening uit en ga ik aan het eind van de dag met een tevreden gevoel weer naar huis!

dysfatische ontwikkeling Рbehandeling methode Tan-Șderbergh Рstem & manuele facilitatie van de larynx РLeespraat Рdysarthrie Рlogopedie bij Parkinson Рgecertificeerd Hanentherapeut Рdyslexiebehandelaar РOMFT

Tineke Cobussen