Maak een afspraak voor online logopedie

Voor online logopedie hoeft u niet de deur uit. Via de smartphone of de laptop maken we een videoverbinding zodat we elkaar kunnen zien en horen.

Op deze manier kunnen we een bestaande logopediebehandeling voortzetten of een nieuwe behandeling starten.

Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een goede wifiverbinding, zodat het gesprek soepel kan verlopen en een rustige plek waar u niet gestoord wordt door andere mensen

Wilt u liever telefonish een afspraak maken voor online logopedie?

Neem dan contact op met 06 54 32 77 26

Maak via het formulier een afspraak voor online logopedie.

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Logopedie afspraak zonder verwijzing

We kunnen ons voorstellen dat het een grote stap kan zijn om een afspraak voor logopedie te maken. In sommige gevallen besluit u tot logopedie op verwijzing van uw huisarts, maar het kan ook zijn dat u zelf het besluit hebt genomen om de hulp van een logopedist in te schakelen. Op het moment dat u een dergelijke beslissing hebt genomen, wilt u waarschijnlijk het liefst ook snel terecht kunnen bij een praktijk. Bij onze Logopedie Direct-praktijken kunt u rechtstreeks een afspraak maken. Tussenkomst van uw huisarts of een andere specialist is niet nodig.

Logopedie afspraak

Van screening naar behandeling

In aanvulling op het voorgaande is het goed om te weten dat logopedie door bijna alle zorgverzekeraars wordt vergoed vanuit de basisverzekering. In dat geval kan een verwijsbriefje echter wel nodig zijn. Is eenmaal duidelijk dat u een logopedie afspraak wilt maken, dan is de procedure met of zonder verwijsbriefje precies hetzelfde. Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk vindt een ‘screening’ plaats om te onderzoeken of logopedie de beste manier is om met uw probleem aan het werk te gaan. Blijken wij u inderdaad iets te kunnen bieden, dan maken we vervolgens meteen weer een afspraak, zodat de behandeling zo snel mogelijk gestart kan worden.

Professionele logopedische ondersteuning

Onze logopedie praktijken zijn gevestigd in oost Nederland. Iedere Logopedie Direct-vestiging biedt u alle denkbare logopedische ondersteuning. Of het nu spraak- of stotterproblemen, hyperventilatie of slikproblemen betreft, onze logopedisten stellen op vakkundige wijze een passend behandelplan voor u op. Tijdens iedere logopedie afspraak wordt vervolgens gewerkt aan de oplossing van uw problematiek. Om de behandeling extra kracht bij te zetten, kunt u met onze speciale opdrachten bovendien ook thuis aan de slag.

Wij bellen u wanneer u bereikbaar bent

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid