Selecteer een pagina

Over ons

Over Logopedie Direct

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

logopedie-en-fionatrie kwaliteitsregister-paramedici

Missie

Logopedie Direct wil de zorg bieden die bij u en/of uw kind past. Uw vraag is ons uitgangspunt. Wij spelen hierop in met onze expertise en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Samen kijken wij welke behandeling bij u past.

Visie

Ieder mens is anders. Logopedie Direct wil door haar expertise hoogwaardige logopedische zorg bieden aan de cliënt. Door de persoonlijke en moderne manier van werken zorgen we ervoor dat u zich thuis voelt.

Samen kijken we welke behandeling bij u past.

Logopedie Direct houdt de kwaliteit van de zorg hoog door scholing en aandacht. Wij zijn goed zichtbaar voor mogelijke cliënten en stralen professionaliteit en persoonlijkheid uit. We zijn ons bewust van de ontwikkelingen op de markt in de regio en herkennen kansen voor de praktijk om de positie in de markt te verstevigen.

Met andere woorden: Wij zijn er voor u!

over Logopedie Direct

Over ons

Vanwege de problemen met de mail bij de 'oude' provider zijn er nieuwe mailboxen aangemaakt bij de nieuwe provider.

Omdat de 'oude' mailboxen nu niet bereikbaar zijn, kunnen we jullie bestaande mail nog niet overzetten naar de 'nieuwe' mailboxen. Erg verveldend, maar ik hoop op jullie begrip: we hebben hier namelijk geen vat op.

Apparatuur opnieuw instellen

Het vervelendste is nu dat jullie apparatuur opnieuw ingesteld moet worden. Ik heb gebrobeerd dit zo makkelijk mogelijk te maken door alle bestaande wachtwoorden gelijk te laten.