Eline van Silfhout

Mijn naam is Eline van Silfhout. Sinds februari 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie heb ik bij een andere praktijk gewerkt in Hengelo.

Sinds april 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij de allround logopediepraktijk Logopedie Direct. U kunt mij tegenkomen op praktijklocaties en basisscholen in Enschede en Hengelo.

Ervaring

Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen met lees- en spellingsmoeilijkheden en kinderen met spraak- en taalmoeilijkheden. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met de behandeling van kinderen en jong volwassenen met afwijkende mondgewoonten. Binnen de logopedische behandeling vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt.

Blijven leren

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarom ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast heb ik de cursus ‘Lees- en spellingsspecialist’ gevolgd. Andere specialisaties en cursussen zullen in de toekomst volgen.

Samantha Lutke Schipholt