Fedda Tuenter

Mijn naam is Fedda Tuenter. Ik ben in januari 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Logopedie Direct. Hier kunt u mij tegen komen op locaties in Hengelo en Winterswijk.

Taal-/spraakproblematiek

Gedurende mijn opleiding heb ik tijdens twee verschillende stages ervaring opgedaan bij kinderen met taal- en/of spraakproblematiek. Ik heb kinderen behandeld van de leeftijd 2;5 tot 12 jaar.

Neurologie

Mijn eerste stage heb ik gelopen bij Siza in Arnhem. Hier heb ik ervaring opgedaan bij mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Gehoor

In het derde jaar heb ik de minor Logopedie en Audiologie gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Gedurende deze minor heb ik mij verdiept in de logopedische vaardigheden rondom het gehoor.

Gebarentaal

Tijdens de minor heb ik een korte cursus Nederlandse gebarentaal (NGT) gevolgd. Gedurende mijn laatste stage heb ik een cursus Nederlands ondersteund met gebaren gevolgd van Kentalis.

Altijd blijven leren

Ik vind het ook belangrijk dat ik mij blijf ontwikkelen als therapeut. Dit doe ik door verschillende bij- en nascholingen te volgen.

Fedda Tuenter