Shannen Reinders

Mijn naam is Shannen Reinders. Ik heb de opleiding logopedie gevolgd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle en in augustus 2020 ben ik hier afgestudeerd. In september 2020 ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Logopedie Direct.

De cliënt

De cliënt staat bij mij centraal. Mijn doelstelling is om voor elke cliënt logopedie op maat te verzorgen, in een ontspannen en persoonlijke sfeer waar zij zich prettig voelen. Ik ben van mening dat logopedie bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven en vind het belangrijk dat de cliënt tevreden en vol zelfvertrouwen bij mij de deur uitloopt. Multidisciplinair werken is voor mij vanzelfsprekend.

Ervaring

Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met taal- en spraakproblematiek binnen het (speciaal) onderwijs en in vrijgevestigde praktijken. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik mij verdiept in een nieuwe behandelmethode voor oudere kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Hiernaast ben ik tijdens mijn studie in Indonesië geweest om een ontwikkelingsproject uit te voeren binnen het speciaal onderwijs. Hier heb ik mogen ervaren hoe waardevol logopedie kan zijn en wat het belang is van een inclusieve samenleving.

Ambitie

Mijn ambitie is om voortdurend te blijven werken aan kwaliteit en mijn expertise verder te verdiepen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ik lees mezelf graag in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de logopedie. Ook heb ik in februari 2020 de basiscursus OMFT gevolgd om cliënten met oromyofunctionele problemen te kunnen helpen. In de toekomst zal ik meer cursussen gaan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Samantha Lutke Schipholt