Logopedie Delden

Deze vestiging is gesloten.

U bent van harte welkom in Hengelo, Rijssen of Almelo

Logopedie in Delden

Voor uw hulpvragen op het gebied van logopedie in Delden bent u van harte welkom bij Logopedie Direct. In onze praktijk in Delden, aan de Sluisstraat 3, kunt u terecht voor de behandeling van een diversiteit aan klachten en problemen op het gebied van communicatie.

Onze ervaren logopedisten bieden een doelgerichte aanpak. U kunt een afspraak maken zonder verwijzing van uw huisarts.

De eerste screening bij Logopedie Delden

Wanneer u een afspraak maakt bij Logopedie Delden, dan nodigen wij u uit voor een eerste screening, ofwel een intakegesprek. Tijdens deze screening wordt de aandacht gevestigd op het ontdekken en vastleggen van de exacte hulpvraag. Met deze informatie als basis kan er een advies voor een vervolg worden gegeven. Als vastgesteld kan worden dat een gerichte behandeling het gewenste resultaat zal opleveren, dan kunnen wij een behandelplan gaan opstellen. Indien de screening aangeeft dat een behandeling bij Logopedie Direct in Delden niet het gewenste resultaat zal opleveren, dan kunnen wij u verwijzen naar de huisarts om verdere onderzoeken te laten verrichten. Logopedie Direct is gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten met betrekking tot communicatie.

Meerdere specialisaties op een enkel adres

Logopedie Delden richt zich op het behandelen van diverse klachten en problemen die zich voordoen op het vlak van communicatie. Al onze logopedisten zijn lid van de NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. In onze praktijk zijn mogelijkheden voor een diversiteit aan behandelingen, door de diverse specialisaties. Onder onze specialisaties bevinden zich stemtherapie, mimetherapie, OMFT (Logopedie en Tandheelkunde), preverbale logopedie, logopedie bij meertaligheid en bij kinderen met schisisproblematiek, dyslexie en linguïstiek. Uiteraard zijn wij tevens gespecialiseerd in het bieden van persoonlijk advies en de juiste ondersteuning, ook wanneer het gaat om de thuissituatie. Zo kunnen wij ons, indien nodig, inzetten om te realiseren dat u zelf thuis met uw kind kunt oefenen met de nodige materialen.

Een afspraak maken voor logopedie in Delden

Als u een afspraak wilt maken voor een screening in onze praktijk in Delden, dan kunt u online een terugbelafspraak maken, of zelf telefonisch contact opnemen via 06 54 32 77 26. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst. Logopedie Direct heeft meerdere vestigingen waar u terecht kunt. Naast onze praktijk in Delden bent u ook welkom in onze vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Haaksbergen. Bent u woonachtig in Duitsland? Dan bent u ook van harte welkom in onze praktijken. U vindt de contactgegevens van alle praktijken van Logopedie Direct op onze website.

Deze vestiging is gesloten.

U bent van harte welkom in Hengelo, Rijssen of Almelo

certificering-logopedie-direct
logopedie Delden

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid