Logopedie Goor

Deze vestiging is gesloten.

U bent van harte welkom in Hengelo, Rijssen of Almelo

Logopedie Goor

Voor logopedie in Goor kunt u altijd terecht bij Logopedie Direct. Als u logopedie nodig heeft, dan wilt u niet eerst nog lange tijd op een wachtlijst moeten staan. U wilt immers dat uw kind spoedig geholpen wordt, zodat de klachten geen kans krijgen zich nog verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind snel en doeltreffend behandeld wordt met gerichte logopedie. Wij zetten ons hier 100% voor in. In onze logopediepraktijk in Goor wordt aandacht besteed aan uw kind door goed opgeleide en vooral ervaren logopedisten die graag werken aan verbetering voor uw klachten. Het is dan ook onze doelstelling om met logopedie in Goor het beste resultaat te bereiken voor iedereen, ongeacht de klacht op het gebied van communicatie.

Wanneer kunt u terecht in onze praktijk voor logopedie in Goor?

Onze ervaren logopedisten hebben een brede kennis die op de meest uiteenlopende behandelingen kan worden toegepast. In onze praktijk verwelkomen wij kinderen die problemen ondervinden met spraak, slikken of andere communicatie stoornissen. Hierbij valt te denken aan kinderen die stotteren, kinderen met dysartrie en afasie, met stem-, taal of spraakproblemen of moeilijkheden met communicatie door slechthorendheid. U kunt ook bij logopedie in Goor terecht wanneer er moeite met slikken is, er problemen zijn met afwijkende mondgewoonten of eet- en drinkproblemen. De meest uiteenlopende klachten kunnen effectief worden aangepakt door onze logopediasten in Goor.

Deze vestiging is gesloten.

U bent van harte welkom in Hengelo, Rijssen of Almelo

certificering-logopedie-direct
Logopedie Direct Goor

Wanneer is logopedie nodig?

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. Logopedie kent vele specialisaties en behandelgebieden. De logopedisten werkzaam in de praktijken zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door deelname aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Waar ik voor al mijn logopedie vragen terecht?

Wilt u de stap zetten met logopedie, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt.

Heb ik voor logopedie een verwijzing nodig?

Logopedie Direct werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de pagina logopedie zonder verwijzing. U kunt dus direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Kijk in het vestigingenoverzicht of maak online een afspraak.

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid