Logopedie Rijssen

Uw adres voor logopedie in Rijssen

Wanneer u zoekt naar een fijn adres waar u met uw kind voor logopedie in Rijssen naar toe kunt, dan is Logopedie Direct zeker een goede optie. Onze praktijk voor logopedie in Rijssen is een aangename plek, waar kinderen, maar ook volwassenen, zich thuis kunnen voelen en doelgericht de klachten te lijf kunnen gaan.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk voor logopedie in Rijssen door te bellen naar +31 6 54327726. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten via het formulier op de website. Wij nemen dan snel contact met u op. U kunt altijd op korte termijn terecht voor een intake / screening bij onze praktijk voor logopedie in Rijssen. Logopedie Direct is meer dan een goed adres voor logopedie.

Wanneer is logopedie nodig?

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. Logopedie kent vele specialisaties en behandelgebieden. De logopedisten werkzaam in de praktijken zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door deelname aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Waar ik voor al mijn logopedie vragen terecht?

Wilt u de stap zetten met logopedie, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt.

Heb ik voor logopedie een verwijzing nodig?

Logopedie Direct werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de pagina logopedie zonder verwijzing. U kunt dus direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Kijk in het vestigingenoverzicht of maak online een afspraak.

Contact met logopedie Rijssen:

Twijfelt u over de noodzaak, de kosten of de symptomen of logopedie nodig is? Neem dan contact op, ook bij twijfel. Bel ons of maakt u gebruik van onderstaand contactformulier.

certificering-logopedie-direct
Logopedie Direct Rijssen

Contactgegevens

Haarstraat 83
7462 AL Rijssen
06 11 08 59 09
Openingstijden
maandag 08:00 – 15:00
dinsdag 08:00 – 12:00
woensdag Gesloten
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 13:00 – 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
logopedie Rijssen

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid