Logopedie Almelo gezondheidscentrum Terra

Logopedie Almelo

Voor logopedie in Almelo, op de korte termijn, kunt u altijd terecht bij Logopedie Direct. Als uw aandacht uitgaat naar logopedie in Almelo, dan wilt u immers dat uw kind spoedig geholpen wordt, zodat de klachten geen kans krijgen zich nog verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind snel en doeltreffend behandeld wordt met gerichte logopedie in Almelo. Hier zetten wij ons graag voor in. In onze praktijk voor logopedie in Almelo wordt aandacht besteed aan uw kind door goed opgeleide en ervaren logopedisten die graag werken aan verbetering. Het is dan ook onze doelstelling om met logopedie in Almelo het beste resultaat te bereiken voor ieder kind, ongeacht de klacht op het gebied van communicatie.

Wanneer kunt u terecht in onze praktijk voor logopedie in Almelo?

Onze ervaren logopedisten hebben een brede kennis die binnen de meest uiteenlopende behandelingen kan worden toegepast. In onze praktijk voor logopedie verwelkomen wij kinderen die problemen ondervinden op het vlak van communicatie. Hierbij valt te denken aan kinderen die stotteren, kinderen met dysartrie en afasie, met stem-, taal of spraakproblemen of moeilijkheden met communicatie door slechthorendheid. U kunt ook bij logopedie in Almelo terecht wanneer uw kind moeite heeft met slikken, problemen ondervindt van afwijkende mondgewoonten of eet- en drinkproblemen vertoont. De meest verschillende klachten kunnen effectief worden aangepakt middels logopedie in Almelo. Logopedie Almelo is bij ons een belofte.

Behandelingen op het gebied van logopedie in Almelo

In onze praktijk voor logopedie in Almelo worden de meest uiteenlopende behandelingen toegepast. U kunt onder meer bij ons terecht voor preverbale logopedie in Almelo, voor stemtherapie, OMFT en mimetherapie. In onze praktijk voor logopedie in Almelo staan wij ook klaar met logopedie bij meertaligheid en logopedie bij kinderen met schisisproblemen. Wij zijn binnen de logopedie in Almelo gespecialiseerd in linguïstiek en kunnen ook kinderen met dyslexie uitstekend begeleiden en ondersteunen. Onze praktijk voor logopedie in Almelo zet zich voortdurend in om voor alle kinderen de beste resultaten te bereiken, door samen te werken, aandacht te geven en alle kennis in de praktijk te brengen. Om dit te realiseren werken wij uiteraard uitsluitend met professionele logopedisten in onze praktijk voor logopedie in Almelo. Al onze logopedisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF), en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Uw adres voor logopedie Almelo

Wanneer u zoekt naar een fijn adres voor uw kind voor logopedie in Almelo, dan is Logopedie Direct zeker een goede optie. Onze praktijk voor logopedie in Almelo is een aangename plek, waar kinderen zich thuis kunnen voelen en doelgericht te werk kunnen gaan. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk voor logopedie in Almelo, welke u kunt vinden aan de Kieftsbeeklaan 1, door te bellen naar 06-54 32 77 26. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten via de website. Wij nemen dan contact met u op. U kunt op korte termijn terecht voor een intake en screening bij onze praktijk voor logopedie in Almelo. Logopedie Direct is niet alleen een goed adres voor logopedie in Almelo.

certificering-logopedie-direct
Logopedie Direct Almelo

Contactgegevens

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo
06 54 32 77 26
Openingstijden
maandag 13:00 – 17:00
dinsdag 13:00 – 17:00
woensdag Gesloten
donderdag 13:00 – 17:00
vrijdag 08:00 – 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Logopedie Almelo

Wanneer is logopedie nodig?

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. Logopedie kent vele specialisaties en behandelgebieden. De logopedisten werkzaam in de praktijken zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door deelname aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Waar ik voor al mijn logopedie vragen terecht?

Wilt u de stap zetten met logopedie, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt.

Heb ik voor logopedie een verwijzing nodig?

Logopedie Direct werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de pagina logopedie zonder verwijzing. U kunt dus direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Kijk in het vestigingenoverzicht of maak online een afspraak.

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid