Logopedie Bemmel

In de regio Nijmegen heeft Logopedie Direct het aantal vestigingen in Oost Nederland verder uitgebreid. Door de overname van Logopediepraktijk Roost Hermsen zijn er maar liefst 5 vestigingen in Gelderland bijgekomen. Hier vindt u locatie informatie over logopedie Bemmel.

Voor de cliënten die onder behandeling stonden bij de praktijken van Logopedie Roost Hermsen is er eigenlijk niet zoveel veranderd: ook de medewerkers zijn overgegaan naar Logopedie Direct. Goed nieuws voor alle betrokkenen: het werk en kennisgebied van de logopediepraktijken van Logopedie Direct wordt hiermee groter en beter!

U vindt ons aan de Teselaar 6 in het Medisch Centrum

Ook zonder verwijzing kunt u bij Logopedie Direct terecht

Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of heeft u geen verwijzing en bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact met Logopedie Direct in Bemmel opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u via onze website of telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u deze logopediepraktijk bezoekt, vindt een zogeheten “screening” plaats. Op basis hiervan stelt de logopedist vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak in onze praktijk voor logopedie voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling. Met welk probleem ook u zich meld bij één van onze logopediepraktijken, onze logopedisten staan voor u klaar en geven gehoor aan uw klacht. Of dit nu een probleem met taal is, afasie, dyslexie of iets anders op het gebied van spraak.

certificering-logopedie-direct
logopediepraktijk Bemmel

Contactgegevens

Teselaar 6 C
6681 BG Bemmel
06 54 32 77 26
Openingstijden
maandag 09:00 – 18:00
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Logopedie Bemmel

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid