Logopedie Deventer de Kei

De logopedie als vakgebied bestrijkt een breed werkveld. Logopedisten houden zich bezig met uiteenlopende zaken als taal, spraak, stotteren en het functioneren van de stem. Ook afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingsproblemen kunnen in de logopediepraktijk worden behandeld. Om welk behandelgebied het ook gaat, voor logopedische behandelingen kunt u het beste terecht bij Logopedie Direct.

Deskundig en ervaren

Onder de naam Logopedie Direct hebben wij een aantal logopediepraktijken in het oosten van Nederland. Als u kiest voor een van deze praktijken, weet u zeker dat u te maken krijgt met deskundige logopedisten. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over brede werkervaring. Dat alle aangesloten logopedisten lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en beschikken over een BIG-registratie, spreekt wat ons betreft voor zich. Als u aan de slag wilt met een logopedist in Deventer, is Logopedie Direct dus een betrouwbaar adres.

Logopedie Deventer: wel zo prettig

Als u in Deventer woont, is logopedie Deventer voor u waarschijnlijk het handigst. Als u een logopediepraktijk in uw woonomgeving bezoekt, scheelt dat immers veel kostbare tijd. Concreet kunt u bij onze logopedist in Deventer terecht in onze praktijk in Kei13, het kindercentrum in Keizerslanden. Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan vele partijen, waaronder meerdere basisscholen en kinderopvangfaciliteiten. Wij zijn op alle werkdagen in onze praktijk bereikbaar en afspraken kunnen dan ook ook op alle doordeweekse dagen plaatsvinden, op een tijdstip dat u het beste schikt.

Ook zonder verwijzing

Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact met een praktijk in Deventer opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u via onze website of telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u onze praktijk bezoekt, vindt een zogeheten “screening” plaats. Op basis hiervan stellen we vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling.

[yarpp]

Wanneer is logopedie nodig?

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. Logopedie kent vele specialisaties en behandelgebieden. De logopedisten werkzaam in de praktijken zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door deelname aan werkgroepen, samenwerkingsverbanden en kwaliteitskringen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Waar ik voor al mijn logopedie vragen terecht?

Wilt u de stap zetten met logopedie, dan doet u dat vanzelfsprekend het liefst dichtbij huis, zodat de afspraken makkelijk in te passen zijn in de bezigheden van u en uw kind. Logopedie Direct heeft veel vestigingen. Er is dus altijd een logopedie vestiging bij u in de buurt.

Heb ik voor logopedie een verwijzing nodig?

Logopedie Direct werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Kijk voor meer informatie op de pagina logopedie zonder verwijzing. U kunt dus direct een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Kijk in het vestigingenoverzicht of maak online een afspraak.

certificering-logopedie-direct
logopedie Deventer de kei

Contactgegevens

Wezenland 582
7415 JM Deventer
06 54 32 77 26
Openingstijden
maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid