Logopedie Glanerbrug

Vanaf juli 2020: Logopedie in Glanerbrug.

Bent u op zoek naar een specialistische logopediepraktijk in de buurt? Dan zijn wij u graag van dienst. In onze praktijk werken allround logopedisten, die hun kennis en ervaring inzetten om u de beste kwaliteit zorg te leveren.

U vindt ons in het gezondheidscentrum Glanermaten aan de Jacob van Roggeveenstraat / Schoolstraat

Logopedie richt zich op het behandelen van problemen met communicatie. Daarom helpen wij zowel volwassenen als kinderen bij het verbeteren van hun spreek- en taalvaardigheid. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialismen. Wij zetten onze expertise graag in binnen de gemeente Enschede. Daarbij hanteren wij in de meeste gevallen geen wachtlijst. Voor uw eerste afspraak kunt u al binnen een week bij ons terecht.

Wanneer biedt de logopedist uitkomst?

De logopedist helpt u of uw kind bij vragen op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan problemen met spraak, taal, stem, stotteren of hyperventilatie. Maar ook bij afwijkende mondgewoonten, eet- en drinkproblemen bij baby”s en peuters, en aanvullende communicatiemiddelen kan de logopedist u helpen. Daarnaast wordt logopedie ingezet voor spraakafzien bij slechthorendheid en bij spraakstoornissen na bijvoorbeeld een hersenbloeding. Een breed scala aan mogelijkheden dus.

Iedere hulpvraag is anders

Uw persoonlijke hulpvraag is altijd het uitgangspunt. Iedere klacht wordt door mensen namelijk op een andere manier ervaren. Daarom zal de logopedist door vragen te stellen en onderzoek te doen, eerst een beeld vormen van uw klachten. Wij beschikken over alle specialisaties binnen de logopedie. Daarom kunnen wij u altijd verder helpen, welk klachten u ook ervaart. De logopedist stelt een gericht behandelplan op, zodat u onder begeleiding stapje voor stapje van uw klachten af komt.

Al binnen een week uw eerste afspraak

Onze logopediepraktijk helpt bij veel problemen, ook in Glanerbrug. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. In de meeste gevallen hebben wij geen wachtlijst of wachttijd. Wilt u een afspraak maken voor uzelf of voor uw kind? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat u al binnen een week bij ons terecht kunt. We gaan altijd uit van uw hulpvraag, zodat we gericht aan verbetering van de klachten kunnen werken. Daarbij bekijken we samen met u welke behandeling bij u of uw kind past.

Logopedie Glanerbrug ook voor kinderen

Maakt u zich zorgen omdat uw kind moeilijk praat? Of omdat het leren lezen erg lastig is? Maak dan een afspraak bij onze praktijk in Glanerbrug. Samen brengen we in kaart waar de knelpunten liggen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het gehoor van uw kind. Of gaan we aan de slag met klanken die uw kind moeilijk uit kan spreken. Het werken aan de taal- en spraakontwikkeling van uw kind kan veel verschil maken voor het leren en werken op school. Kleine stapjes zijn vaak al grote sprongen vooruit. Wij zorgen dat u en uw kind zich snel bij ons thuis voelen door onze persoonlijke benadering. Daarnaast maken we in de behandeling veel gebruik van spelletjes en spelmaterialen.

Logopedist in de gemeente Enschede

De praktijk in Glanerbrug maakt deel uit van Logopedie Direct. Deze organisatie heeft meer dan 25 jaar ervaring op alle gebieden van logopedie. U kunt bij ons terecht voor een specialistische behandeling. Daarbij streven wij ernaar u zorg van de hoogste kwaliteit te leveren. Wilt u snel behandeld worden door een specialist in de gemeente Enschede? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of onze praktijk in gezondheidscentrum Glanermaten in Glanerbrug. Daarvoor heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak maken. De praktijk is goed bereikbaar en ook het parkeren in Glanerbrug is gratis.

Vergoed door de zorgverzekering

Zoekt u een goede logopedist in de gemeente Enschede? Dan bent u bij onze praktijken aan het juiste adres. Wij verwelkomen u al binnen een week op uw eerste afspraak. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. De kosten van een logopedische behandeling worden vergoed door uw zorgverzekering. Wij bieden u logopedie van hoge kwaliteit en houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Logopedie Direct is er voor u. Dat spreekt voor zich!

certificering-logopedie-direct
logopedie Stadsveld Enschede

Contactgegevens

Jacob Roggeveenstraat 45
7534 AJ Glanerbrug
06 54 32 77 26
Openingstijden
maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Logopedie Glanerbrug

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid