Selecteer een pagina

Vacature Logopedist

Jij bent op zoek naar een baan als logopedist. Als professional wil je dan direct met de juiste mensen contact hebben, mensen die begrijpen wat je doet en wat je te bieden hebt. Op onze vacatures pagina staat misschien wel jouw ideale vacature logopedist.

Een fijne werkplek is één van de dingen waar wij veel waarde aan hechten. Natuurlijk hoef je ons niet meteen op ons woord te geloven. Lees hieronder wat onze logopedisten er zelf van zeggen. Als je dat aanspreekt, lees dan snel verder.

Het is fijn en leuk om bij Logopedie Direct te werken omdat er veel contact is met collega’s. Zo kun je regelmatig sparren met iemand of gezellig broodbode bestellen bijvoorbeeld. 😀

Er wordt naar mijn idee veel gedaan om iedereen blij en tevreden te houden. Je krijgt bijvoorbeeld tijd voor administratie en de agenda is niet zó vol dat er geen ruimte meer is voor pauzes. Iedereen staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of te helpen als je dat fijn vindt.’

Eline van Silfhout

Logopedist

Sinds december 2020 mag ik voor Logopedie Direct werken. Het werk als logopedist ervaarde ik voorheen als eenzaam, maar hier kwam ik in een warm bad terecht. Op de meeste dagen werk ik op een basisschool en na schooltijd ga ik naar een praktijk-locatie waar je samen met collega’s zit. Hierdoor kun je echt een band opbouwen met je collega’s; even bijkletsen in een pauze moment of even snel sparren omdat je ergens tegenaan loopt.

Door dit soort live-momenten met collega’s heb je echt het gevoel dat je deel uit maakt van een team. Mede hierdoor krijg je een goede balans tussen werk en ontspanning. Daarnaast is er altijd ruimte voor verandering en nieuwe ideeën. Doordat de lijntjes kort zijn, is een nieuw idee zo ingebracht en kun je dit meteen uitvoeren

Iris Reurink

Logopediste

logopedie bij stemproblemen

wij komen graag met je in contact:

LAAT ONS JOU BELLEN voor een snelle kennismaking! 

Laat je gegevens achter en wij bellen jou!

Solliciteer op
ONZE VACATURES logopedist:

WE ZIJ ALTIJD OP ZOEK NAAR LOGOPEDISTEN IN TWENTE, DEVENTER, UTRECHT, NIJMEGEN EN EMMEN 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s en stagiaires.
Stuur ons vandaag nog jouw open sollicitatie!

VACATURE LOGOPEDIST BIJ LOGOPEDIE DIRECT

Wij zijn bij Logopedie Direct altijd opzoek naar meer logopedisten. Je kunt ook als er geen directe vacatures voor een logopedist aanwezig zijn, of als jouw ideale vacature logopedist er niet bijstaat, altijd een open sollicitatie aan ons sturen.

Bij Logopedie direct praat je direct met de juiste mensen, geen tussenpersonen die het vak van logopedist niet kennen. Direct en persoonlijk. Dat is ook hoe wij met onze logopedisten omgaan.

Vaak is solliciteren op de juiste baan een lang en stroperig proces. Je moet door héél veel lagen en wordt beoordeeld door mensen die jou en het vak niet kennen. Wij denken hier anders over, praat meteen met de juiste mensen die jouw kunnen verder helpen de beste versie van jezelf te worden, de logopedist die jij wilt zijn.

Solliciteer meteen op jouw baan als logopedist:

Jij zorgt voor onze patiënten, wij zorgen voor jou. De eerste 3 maanden wordt je begeleid door één van onze medewerkers die je wegwijs maakt binnen Logopedie Direct.

Wij bieden allround logopedie. Voor specialisaties is alle ruimte. Verschillende collega’s hebben zich al gespecialiseerd in o.a. ouderen, stemproblemen, pre verbale logopedie, lees- en spellingproblemen, etc.

Dit is wat wij jou te bieden hebben:

  • Altijd een zelfstandige functie met veel afwisseling.
  • Vast, marktconform maandsalaris, waarbij administratietijd uiteraard ook wordt vergoed.
  • 25 vakantiedagen, daarnaast vrij tussen Kerst en Oud en Nieuw én op Goede Vrijdag.
  • Auto met tankpas van de zaak (bij een aanstelling van 4 of 5 dagen, met 10.000 km vrij privé te gebruiken.)
  • Pensioenregeling.
  • Vergoeding lidmaatschap NVLF.
  • Laptop en telefoon van de zaak.
  • Mogelijkheid tot specialisatie (interne en externe scholingen worden volledig vergoed).
  • Leuk team met gezellige teamuitjes.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s en stagiaires. Verras ons vandaag nog met jouw open sollicitatie!