direct

Logopedie gezondheidscentrum Den Papendiek Groenlo

Logopedie direct vestiging gezonheidscentrum Den Papendiek in Groenlo

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken

logopedie-groenloLogopedie Direct vestiging Groenlo

Logopedie als vakgebied heeft een breed werkgebied. Logopedisten houden zich bezig met verschillende zaken als taal, spraak, stotteren en het functioneren van de stem. Afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingsproblemen worden ook in de logopediepraktijk behandeld. Om welk behandelgebied het ook gaat, voor logopedie in Groenlo kunt u het beste terecht bij Logopedie Direct.

Deskundige logopedie

Onder de naam Logopedie Direct hebben wij een aantal logopediepraktijken in het oosten van Nederland. Als u kiest voor een van deze praktijken, weet u zeker dat u te maken krijgt met deskundige en ervaren logopedisten. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over brede werkervaring. Dat alle aangesloten logopedisten lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en beschikken over een BIG-registratie, spreekt wat ons betreft voor zich. Als u aan de slag wilt met logopedie in Groenlo, is Logopedie Direct dus een betrouwbaar adres.

Logopedie in Groenlo: lekker dichtbij

Als u in Groenlo woont, is logopedie Direct in Groenlo voor u waarschijnlijk het handigst. Als u een logopediepraktijk in uw woonomgeving bezoekt, scheelt dat immers veel kostbare tijd. Concreet kunt u bij onze logopedist  terecht in onze praktijk aan de Buitenschans 70, het gezondheidscentrumin Den Papendiek. Door de ideale ligging, tussen het centrum van Groenlo en de rondweg, heeft het gezondheidscentrum een uitstekende bereikbaarheid voor automobilist, fietser en voetganger. Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan vele partijen, waaronder meerdere huisartsen en fysio-en podotherapeuten. Wij zijn op alle werkdagen in onze praktijk bereikbaar en afspraken kunnen dan ook ook op alle doordeweekse dagen plaatsvinden, op een tijdstip dat u het beste schikt.

Ook zonder verwijzing

Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? U kunt dan rechtstreeks contact met Logopedie Direct Groenlo opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u onze praktijk bezoekt, vindt een zogeheten ‘screening’ plaats. Op basis hiervan stellen we vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling.


Logopedie gezondheidscentrum Den Papendiek Groenlo

Buitenschans 40
7141 EL Groenlo
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: