Logopedie Binnensingel Deventer

De logopedie als vakgebied bestrijkt een breed werkveld. Logopedisten houden zich bezig met uiteenlopende zaken als taal, spraak, stotteren en het functioneren van de stem. Ook afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingsproblemen kunnen in de logopediepraktijk worden behandeld. Om welk behandelgebied het ook gaat, voor logopedie Deventer kunt u het beste terecht bij Logopedie Direct aan de Binnensingel 6.

Deskundig en ervaren

Onder de naam Logopedie Direct hebben wij een aantal logopediepraktijken in het oosten van Nederland waaronder deze aan de Binnensingel in Deventer. Welke van onze praktijken u ook kiest, u weet zeker dat u te maken krijgt met deskundige logopedisten. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over brede werkervaring. Dat alle aangesloten logopedisten lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en beschikken over een BIG-registratie, spreekt wat ons betreft voor zich. Als u aan de slag wilt met logopedie Deventer, is Logopedie Direct dus een betrouwbaar adres.

Logopedie Deventer: wel zo prettig

Als u in Deventer woont, is logopedie Deventer voor u waarschijnlijk het handigst. Als u een logopediepraktijk in uw woonomgeving bezoekt, scheelt dat immers veel kostbare tijd. Concreet kunt u bij onze logopedist in Deventer terecht in onze praktijk in aan de Binnensingel 6. Wij zijn op alle werkdagen in onze praktijk bereikbaar en afspraken kunnen dan ook ook op alle doordeweekse dagen plaatsvinden, op een tijdstip dat u het beste schikt. U kunt zich ook wenden aan de Logopedie direct praktijk in de Kei13 aan de Wezenland 582 in Deventer.

Ook zonder verwijzing

Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact met Logopedie Deventer opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u via onze website of telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u onze praktijk bezoekt, vindt een zogeheten ‘screening’ plaats. Op basis hiervan stellen we vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling.

logopedie-deventer

Contactgegevens

Binnensingel 6
7411 PM Deventer
06 54 32 77 26
Openingstijden
maandag 08:00 – 18:00
dinsdag 08:00 – 18:00
woensdag 08:00 – 18:00
donderdag 08:00 – 18:00
vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
logopedie-direct-deventer-binnensingel

Neem eenvoudig contact met ons op

Kies uit afspraak maken of teruggebeld worden.

Maak een afspraak bij deze vestiging

Vul hier uw 3 voorkeursdata voor een afspraak bij deze vestiging in.

Vul hier uw voorkeursvestiging in.

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit aangeven?

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Terugbelverzoek

Wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid