direct

Logopedie Centrum

Logopedie direct vestiging Ortho Euregio

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken

Logopedie Centrum Enschede

Voor logopedie in het Centrum van Enschede, kunt u altijd terecht bij Logopedie Direct Centrum Enschede. Met onze centrale ligging aan de Hengelostestraat 48 in Enschede zijn we eenvoudig bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Enschede is Logopedie Centrum Enschede binnen enkele minuten eenvoudig te voet bereikbaar.

Parkeren Logopedie Centrum Enschede

Uw auto kunt u makkelijk parkeren bij Logopedie Centrum Enschede. Achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid en ook aan de Raiffeisenstraat vind u voldoende parkeerruimte.

In onze behandelruimte op de begane grond werken onze ervaren logopedisten die een brede kennis hebben die binnen de meest uiteenlopende behandelingen kan worden toegepast.

Uw adres voor logopedie in het centrum van Enschede

Wanneer u zoekt naar een goede logopedist voor uw kind in het centrum van Enschede, dan is Logopedie Direct zeker een goede optie. Onze praktijk voor logopedie in Centrum Enschede is een aangename plek, waar kinderen zich thuis voelen en doelgericht kunnen werken. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze praktijk Logopedie Centrum Enschede via 053 74 00 111 of gebruik deze website om een terugbelafspraak te maken. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten via de website. Wij nemen dan contact met u op. Bij Logopedie Centrum Enschede kunt u altijd op korte termijn terecht voor een logopedie afspraak. U kunt ook bij onze andere vestigingen terecht, in Almelo, Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Delden en Overdinkel.


Logopedie Centrum

Hengelosestraat 48
7514 AJ Enschede
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00

Logopedie Enschede Centrum vindt u op de begane grond in het gebouw van  Ortho Euregio. Dit is tegenover de voormalige brandweerkazerne.

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: