direct

Logopedie Delden

Sluisstraat Delden

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken
Per 01 januari 2019 is onze praktijk in Delden verhuisd van de Eiken 7a naar Sluisstraat 3.
Deze nieuwe moderne ruimte met goede parkeervoorziening past ons beter. Wij zullen onze behandelingen dus daar voortzetten. Tot volgend jaar!

Logopedie in Delden

Voor uw hulpvragen op het gebied van logopedie in Delden bent u van harte welkom bij Logopedie Direct. In onze praktijk in Delden, aan de Sluisstraat 3, kunt u terecht voor de behandeling van een diversiteit aan klachten en problemen op het gebied van communicatie.

Onze ervaren logopedisten bieden een doelgerichte aanpak. U kunt een afspraak maken zonder verwijzing van uw huisarts.

De eerste screening bij Logopedie Delden

Wanneer u een afspraak maakt bij Logopedie Delden, dan nodigen wij u uit voor een eerste screening, ofwel een intakegesprek. Tijdens deze screening wordt de aandacht gevestigd op het ontdekken en vastleggen van de exacte hulpvraag. Met deze informatie als basis kan er een advies voor een vervolg worden gegeven. Als vastgesteld kan worden dat een gerichte behandeling het gewenste resultaat zal opleveren, dan kunnen wij een behandelplan gaan opstellen. Indien de screening aangeeft dat een behandeling bij Logopedie Direct in Delden niet het gewenste resultaat zal opleveren, dan kunnen wij u verwijzen naar de huisarts om verdere onderzoeken te laten verrichten. Logopedie Direct is gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten met betrekking tot communicatie.

Meerdere specialisaties op een enkel adres

Logopedie Delden richt zich op het behandelen van diverse klachten en problemen die zich voordoen op het vlak van communicatie. Al onze logopedisten zijn lid van de NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. In onze praktijk zijn mogelijkheden voor een diversiteit aan behandelingen, door de diverse specialisaties. Onder onze specialisaties bevinden zich stemtherapie, mimetherapie, OMFT (Logopedie en Tandheelkunde), preverbale logopedie, logopedie bij meertaligheid en bij kinderen met schisisproblematiek, dyslexie en linguïstiek. Uiteraard zijn wij tevens gespecialiseerd in het bieden van persoonlijk advies en de juiste ondersteuning, ook wanneer het gaat om de thuissituatie. Zo kunnen wij ons, indien nodig, inzetten om te realiseren dat u zelf thuis met uw kind kunt oefenen met de nodige materialen.

Een afspraak maken voor logopedie in Delden

Als u een afspraak wilt maken voor een screening in onze praktijk in Delden, dan kunt u online een terugbelafspraak maken, of zelf telefonisch contact opnemen via 06 54 32 77 26. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst. Logopedie Direct heeft meerdere vestigingen waar u terecht kunt. Naast onze praktijk in Delden bent u ook welkom in onze vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Haaksbergen. Bent u woonachtig in Duitsland? Dan bent u van harte welkom in onze praktijk in grensplaats Overdinkel. U vindt de contactgegevens van alle praktijken van Logopedie Direct op onze website.


Logopedie Delden

Sluisstraat 3
7491 GA Delden
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag13:00 - 17:00
Vrijdag12:00 - 17:00

Per 01 januari 2019 is onze praktijk in Delden verhuisd van de Eiken 7a naar Sluisstraat 3.

Dinsdags tot 21.00 uur geopend!

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: