direct

Logopedie Deventer

Logopedie direct vestiging de Kei

Bel voor een afspraak met: 0570 - 526 386

afspraak maken
Direct bereikbaar op: 0570 - 526 386

Logopedie Deventer

De logopedie als vakgebied bestrijkt een breed werkveld. Logopedisten houden zich bezig met uiteenlopende zaken als taal, spraak, stotteren en het functioneren van de stem. Ook afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingsproblemen kunnen in de logopediepraktijk worden behandeld. Om welk behandelgebied het ook gaat, voor logopedie Deventer kunt u het beste terecht bij Logopedie Direct.

Deskundig en ervaren

Onder de naam Logopedie Direct hebben wij een aantal logopediepraktijken in het oosten van Nederland. Als u kiest voor een van deze praktijken, weet u zeker dat u te maken krijgt met deskundige logopedisten. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over brede werkervaring. Dat alle aangesloten logopedisten lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en beschikken over een BIG-registratie, spreekt wat ons betreft voor zich. Als u aan de slag wilt met logopedie Deventer, is Logopedie Direct dus een betrouwbaar adres.

Logopedie Deventer: wel zo prettig

Logopedie-Direct-Deventer

 

Als u in Deventer woont, is logopedie Deventer voor u waarschijnlijk het handigst. Als u een logopediepraktijk in uw woonomgeving bezoekt, scheelt dat immers veel kostbare tijd. Concreet kunt u bij onze logopedist in Deventer terecht in onze praktijk in Kei13, het kindercentrum in Keizerslanden. Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan vele partijen, waaronder meerdere basisscholen en kinderopvangfaciliteiten. Wij zijn op alle werkdagen in onze praktijk bereikbaar en afspraken kunnen dan ook ook op alle doordeweekse dagen plaatsvinden, op een tijdstip dat u het beste schikt.

Ook zonder verwijzing

Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact met Logopedie Deventer opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u via onze website of telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u onze praktijk bezoekt, vindt een zogeheten ‘screening’ plaats. Op basis hiervan stellen we vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling.


Logopedie Deventer

Wezenland 582
7415 JM Deventer
Nederland
Telefoon: 0570 - 526 386
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: