direct

Logopedie gezondheidscentrum Het  Wiedenbroek Haaksbergen

Logopedie direct gezondheidscentrum Het  Wiedenbroek

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken

logo_ghnhb_liggend_wk-1Logopedie in Haaksbergen

U wilt het beste voor uw kind, zeker wanneer het om de gezondheid gaat. Wanneer er klachten bestaan op het gebied van communicatie, in de meest brede zin van het woord, dan wilt u dat deze klachten vakkundig en doelgericht behandeld worden. Hiervoor bent u zeker van harte welkom bij Logopedie Direct in Haaksbergen.

De mogelijkheden voor Logopedie in Haaksbergen

Logopedie Direct in Haaksbergen heeft de juiste specialisten om de klachten op het vlak van communicatie effectief te behandelen. Onze zorg is direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig is om een afspraak te maken. U komt eerst bij ons voor een intakegesprek, waarbij wij vaststellen wat de precieze hulpvraag is. Hierna kunnen wij een behandelplan opstellen, dat bestaat uit behandelingen van maximaal een half uur per keer. De ervaring leert ons dat dit voor de beste resultaten zorgt. Wij bieden diverse behandelingen met het oog op de logopedie. U kunt bij ons terecht voor onder meer de behandeling van slikstoornissen, afwijkende mondgewoonten, problemen betreffende taal en spraak, hyperventilatie en stotteren.

Werken aan een oplossing

Klachten en problemen zijn er om opgelost te worden, en waar een complete oplossing niet mogelijk is, dan wordt er hard gewerkt om de weg naar zo veel mogelijk verlichting te vinden. Dit betekent dat wij ons niet alleen in de logopediepraktijk in Haaksbergen inzetten met doelgerichte behandelingen. Wanneer mogelijk bieden wij u ook de optie om thuis, in de vertrouwde omgeving, gebruik te maken van concreet oefenmateriaal. Met behulp van onze adviezen, en in combinatie met de intensieve behandelingen in onze praktijk, wordt er zo een optimale inzet bereikt om de klacht te verhelpen of te verminderen.

Contact met Logopedie Haaksbergen

Wilt u een afspraak maken bij Logopedie Direct in Haaksbergen, aan de Wiedenbroeksingel 4? U kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via 06 31 74 37 11. Tevens kunt u online een terugbelafspraak maken. Logopedie Direct heeft meerdere vestigingen. U bent ook van harte welkom op onze locaties in Almelo, Hengelo, Delden, Enschede en Overdinkel. Bij deze laatste vestiging, aan de Duitse grens, zijn mensen uit Duitsland uiteraard ook van harte welkom. Alle contactgegevens van de vestigingen van Logopedie Direct zijn online te vinden. U kunt direct contact opnemen als u een afspraak wilt maken voor een intakegesprek, maar u bent natuurlijk ook vrij om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie of advies wenst.


Logopedie gezondheidscentrum Het  Wiedenbroek Haaksbergen

Wiedenbroeksingel 4
7481 BT Haaksbergen
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Woensdag12:00 - 16:00
Donderdag13:00 - 16:00
Zaterdag10:00 - 13:00

Extra informatie voor Logopedie Direct Haaksbergen

Sinds 15 januari 2014 is Logopedie Direct Haaksbergen gevestigd in Gezondheidscentrum Het  Wiedenbroek in Haaksbergen.

In het Gezondheidscentrum zijn naat Logopedie Haaksbergen ook o.a. huisartsen en een fysiotherapiepraktijk gevestigd.

Ook op zaterdag geopend!

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: