direct

Logopedie Hengelo

Logopedie direct vestiging Pootstraat Hengelo

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken

Logopedie in Hengelo

Wanneer u behoefte heeft aan logopedie in Hengelo, dan kunt u uitstekend terecht bij Logopedie Direct. Wij hebben drie vestigingen voor logopedie in Hengelo, waardoor u terecht kunt op een adres dat bij u in de buurt te vinden is. In deze praktijken voor logopedie in Hengelo staan ervaren en gecertificeerde logopedisten klaar om uw kind de nodige ondersteuning, hulp en begeleiding te bieden op het gebied van communicatie. Vaak wordt gedacht dat kinderen alleen bij logopedie in Hengelo terecht kunnen wanneer zij last hebben van een zogeheten spraakgebrek. Echter, niets is minder waar. De praktijken voor logopedie in Hengelo kennen een zeer brede dienstverlening. Bij logopedie in Hengelo draait het allemaal om het communiceren en het realiseren van een juiste manier van communicatie. Hier komt veel bij kijken.

Wanneer kiest u voor logopedie in Hengelo?

Er kunnen meerdere redenen zijn om de stap naar logopedie in Hengelo te maken. De logopedisten bieden begeleiding, hulp, ondersteuning en advies op het vlak van communicatie in de meest brede zin van het woord. Kinderen die stotteren kunnen uitstekend terecht in een praktijk voor logopedie in Hengelo, maar in de praktijken voor logopedie in Hengelo komen ook kinderen die stemproblemen hebben, die minder goed communiceren wegens slechthorendheid, die last hebben van hyperventilatie of in het algemeen moeite hebben met spraak en / of taal. Ook kinderen met afasie en dysartrie kunnen uitstekend worden geholpen in de praktijken voor logopedie in Hengelo.

Behandelingen binnen de logopedie in Hengelo

Wanneer u niet zeker bent of logopedie in Hengelo uw kind kan helpen, dan zal dit goed duidelijk worden tijdens een intakegesprek, waarbij een screening plaatsvindt. Deze screening geeft uiteindelijk de hulpvraag weer, waarna wij u kunnen vertellen of logopedie in Hengelo de juiste keuze is. Indien nodig kunnen wij u terug verwijzen naar uw huisarts. Wanneer logopedie in Hengelo de juiste optie is, dan kunnen wij een behandelplan opstellen. Belangrijk om te weten is dat de behandelingen voor logopedie in Hengelo niet langer dan dertig minuten duren. Deze tijd is voldoende voor een professionele behandeling en voorkomt tevens dat het bezoek aan de praktijk voor logopedie in Hengelo voor het kind niet te vermoeiend is. Zo gaan wij binnen onze praktijken voor logopedie in Hengelo doeltreffend te werk voor een optimaal resultaat bij uw kind.

U bent welkom voor logopedie in Hengelo

Wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden op het gebied van logopedie in Hengelo, dan bent u van harte welkom in onze praktijken, aan de H.C. Pootstraat en de Deurningerstraat. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies over de mogelijkheden tot logopedie in Hengelo. Tevens kunt u online uw gegevens achterlaten. Er wordt dan vanuit een praktijk voor logopedie in Hengelo contact met u opgenomen. Naast onze praktijken in Hengelo hebben wij tevens praktijken in Enschede, Almelo, Delden, Haaksbergen en Overdinkel. Ook hier staan wij graag voor u klaar.


Logopedie Hengelo

H.C. Pootstraat 106
7552WS Hengelo
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26
E-mail: info@logopedie-direct.nl

Openingstijden:

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag13:00 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag13:00 - 17:00
Vrijdag13:00 - 17:00

De logopediepraktijk aan de H.C. Pootstraat bestaat al sinds 1988.

Sinds 2001 is Christa te Winkel MSc de praktijkhouder van deze praktijk. De praktijk is een all round praktijk met verschillende specialisaties.

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

We zouden graag willen weten hoe u ons gevonden heeft. Wilt u dit in het keuzeveld aangeven? Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan ons privacybeleid

Route

Jouw locatie: