direct

Logopedie Zunabrink

Logopedie direct vestiging Zunabrink Enschede

Bel voor een afspraak met: 06 54 32 77 26

afspraak maken

Logopedie Zunabrink

Zunabrink 8a
7544 DR Enschede
Nederland
Telefoon: 06 54 32 77 26

Openingstijden:

Maandag08:00 - 19:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00

Logopedie Direct Enschede bevindt zich aan de Zunabrink 8a (op de eerste verdieping van het Domijn gebouw).

Achter de praktijk staat basisschool De Windroos, voor de praktijk is Kinderopvang De Toverbal gevestigd. In de toekomst zal een dependance openen in de nieuwbouw van gezondheidscentrum Helmerhoek.

Ook zaterdags open van 13.00 tot 17.00 uur!

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:

Maak een afspraak bij deze vestiging

Geef via onderstaand formulier uw voorkeuren voor een afspraak op. Na ontvangst nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.


Voornaam
Achternaam

Vul hier uw 3 voorkeursdata in.

:
:
:

Route

Jouw locatie:


Logopedie Enschede

Zoekt u naar mogelijkheden voor logopedie in Enschede? Bij Logopedie Direct bent u van harte welkom wanneer u interesse heeft in een dienstverlening op het gebied van logopedie in Enschede en omgeving. Veel mensen denken dat logopedie Enschede kinderen uitsluitend kan helpen wanneer zij problemen op het vlak van spraak ondervinden. Echter, u kunt voor nog veel meer zaken terecht bij onze praktijk voor logopedie in Enschede. Op deze locatie voor logopedie in Enschede vinden onderzoeken plaats, kunt u terecht voor adviserende gesprekken en (preventieve) behandelingen, en mag u altijd een professionele begeleiding verwachten. De medewerkers van onze praktijk voor logopedie Enschede kunnen hulp, advies en ondersteuning bieden als het gaat om communicatie in de meest verschillende toonaarden.

Wat kan logopedie in Enschede voor u en uw kind doen?

U kunt in de meest uiteenlopende gevallen kiezen voor logopedie in Enschede. Zo kunt u op de eerste plaats bij onze praktijk voor logopedie in Enschede terecht wanneer uw kind problemen ondervindt op het gebied van de stem, spraak en de taal. Hieronder vallen tevens klachten als stotteren en afwijkende mondgewoonten. Als uw kind last heeft van hyperventilatie, afasie en dysartrie, of van problemen in verband met het eten en drinken, dan kunt u ook uitstekend kiezen voor logopedie in Enschede. Onze praktijk voor logopedie in Enschede staat tevens klaar voor slechthorende kinderen die hierdoor te maken hebben met spraakafzien. Kortom, u kunt voor alle klachten die in verband staan met communicatie uitstekend terecht bij onze praktijk voor logopedie in Enschede.

Doelgerichte logopedie in Enschede

U kiest niet voor niets voor logopedie in Enschede. Uw kind heeft, op welke wijze ook, moeite met communiceren of er gaat iets mis op het gebied van communicatie. Onze praktijk voor logopedie in Enschede gaat op zoek naar de oorzaak en kan een passende behandeling starten. Als u voor het eerst in onze praktijk voor logopedie in Enschede komt, dan vindt er een intake plaats. Tijdens deze screening wordt de volledige hulpvraag duidelijk, waarna wij kunnen adviseren betreft een mogelijke behandeling. Behandelingen binnen onze praktijk voor logopedie in Enschede duren nooit langer dan een half uur.

Meer informatie over logopedie in Enschede

Logopedie Direct staat graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in logopedie in Enschede. Wij hebben meerdere vestigingen, in Haaksbergen, Overdinkel, Almelo, Hengelo en Delden. Onze vestiging voor logopedie Enschede is te vinden aan de Zunabrink 8A. Wilt u meer informatie of advies over onze praktijk voor logopedie in Enschede? Dan kunt u vrijblijvend bellen naar 06-46 80 51 70. U kunt ook uw gegevens online invullen, waarna wij u terugbellen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van logopedie Enschede, binnen onze ervaren praktijk. U bent van harte welkom.

U kunt ook bij onze andere vestigingen terecht in: Dinxperlo, Rijssen, Varsseveld, Hengelo, Deventer, Haaksbergen, Haaksbergen, Winterswijk, Colmschate, Groenlo, Hengelo, Deventer, Goor, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Enschede, Enschede, Delden, Almelo, Hengelo,