Selecteer een pagina

Behandeling in het kort

Aanmelding

U kunt telefonisch contact opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen op de website.

Intake en anamnesegesprek

Tijdens het intakegesprek worden uw persoonsgegevens genoteerd en wordt de hulpvraag besproken. Ook dient u een aantal documenten mee te nemen:

  • Zorgpas van u of uw kind
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Verwijsbrief (indien niet aanwezig wordt de DTL-screening afgenomen)

Onderzoek

Na het intake- en anamnesegesprek vindt er een logopedisch onderzoek plaats.

Logopediebehandeling

De behandeling bij ons in de praktijk duurt een half uur. De duur van de behandelperiode varieert sterk per cliënt. Deze is afhankelijk van de problematiek die zich voordoet.

Afronding

Als de behandeldoelen zijn bereikt, wordt in overleg besloten om de behandeling af te ronden. In veel gevallen wordt een controle-afspraak gepland om de voortgang te kunnen blijven volgen. U ontvangt een schriftelijke evaluatie van de therapie, met uw toestemming gaat hiervan een kopie naar uw huisarts.

behandeling in het kort

Behandeling in het kort

Vanwege de problemen met de mail bij de 'oude' provider zijn er nieuwe mailboxen aangemaakt bij de nieuwe provider.

Omdat de 'oude' mailboxen nu niet bereikbaar zijn, kunnen we jullie bestaande mail nog niet overzetten naar de 'nieuwe' mailboxen. Erg verveldend, maar ik hoop op jullie begrip: we hebben hier namelijk geen vat op.

Apparatuur opnieuw instellen

Het vervelendste is nu dat jullie apparatuur opnieuw ingesteld moet worden. Ik heb gebrobeerd dit zo makkelijk mogelijk te maken door alle bestaande wachtwoorden gelijk te laten.